Aliss Designs Craiova

Moda Aliss este un brand autentic romanesc, cu o activitate in domeniul confectiilor de peste 20 de ani. Pentru a oferi clientilor o gama de tinute sofisticate si elegante precum rochii de mireasarochii de galarochii cocktailcostume barbati, dar si tinute de zi, realizate din materiale de calitate, Moda Aliss a creat conceptul Aliss Designs.

Tinutele Aliss Designs reprezinta o combinatie intre experienta unor designeri care isi respecta meseria si preferintele clientilor care trec pragul magazinului nostru. Ne place sa cream tinute originale, tinand cont de criterii importante precum: personalitatea clientului, preferintele sale, evenimentul la care ia parte si materialele alese. Astfel, fiecare tinuta creata capata amprenta persoanei care alege sa o poarte.

Intreaga noastra activitate este bazata pe motto-ul „Fashion comes and goes, but STYLE lasts a lifetime!”. Materialele pe care le folosim sunt alese cu atentie si pricepere, calitatea fiind criteriul de baza. Cateva dintre ingredientele care duc la obtinerea unei tinute perfecte marca Aliss Designs sunt: tafta, matasea naturala, voalurile rafinate, dantela cu broderie 3D si aplicatiile manuale.

Totodata, ne plac provocarile. Clientii ne ofera detalii cu privire la tinutele pe care si le doresc, iar noi le transformam visul in realitate. Indiferent de modelul ales, rezultatele sunt unele de exceptie.

Iar pentru a va convinge, va asteptam in magazinele noastre unde consilierii fashion Aliss Designs va pun la dispozitie cele mai bune sfaturi.

Creatii unice

Atelierul Aliss Designs croieste rochii de ocazie, rochii de mireasa si costume pentru barbati, tinand cont de stilul, personalitatea si silueta clientilor care aleg sa le poarte.

Calitate

Indiferent de modelul ales, mizam intotdeauna pe calitate. Pentru tinute perfecte, folosim materiale precum tafta, matase naturala, voal, dantela cu broderie 3D si dantela cu aplicatie manuala..

Personalizare

Nu croim doar haine, ci si vise. Va oferim posibilitatea de a ne propune un alt model, iar noi acceptam provocarea de a-l croi pentru dumneavoastra.

Video prezentare

Exploreaza catalogul nostru