Contact Aliss Designs

ATELIER ALISS DESIGNS

*Adresa: Aliss Shopping City – Craiovita, str. Aleea 1 Tineretului (intre Penny si Kaufland), Craiova, Dolj

*Parcare privată

*Program:

Luni – Vineri: 10:00 – 18:30

Sambata: 10:00 – 16:00

Duminca: inchis

*E-mail: modaaliss@gmail.com

*Nr. contact showroom: 0251 480 163

 Te așteptăm cu drag!

Aliss Designs
DiagnozaPro

Moda Aliss este un brand autentic romanesc, cu o activitate in domeniul confectiilor de peste 20 de ani. Pentru a oferi clientilor o gama de tinute sofisticate si elegante precum rochii de mireasa, rochii de gala, rochii cocktail, costume barbati, dar si tinute de zi, realizate din materiale de calitate. Moda Aliss a creat conceptul Aliss Designs.
Tinutele Aliss Designs reprezinta o combinatie intre experienta unor designeri care isi respecta meseria si preferintele clientilor care trec pragul magazinului nostru. Astfel, fiecare tinuta creata capata amprenta persoanei care alege sa o poarte. Intreaga noastra activitate este bazata pe motto-ul „Fashion comes and goes, but STYLE lasts a lifetime!”. Materialele pe care le folosim sunt alese cu atentie si pricepere, calitatea fiind criteriul de baza. Cateva dintre ingredientele care duc la obtinerea unei tinute perfecte marca Aliss Designs sunt: tafta, matasea naturala, voalurile rafinate, dantela cu broderie 3D si aplicatiile manuale.
Totodata, ne plac provocarile. Clientii ne ofera detalii cu privire la tinutele pe care si le doresc, iar noi le transformam visul in realitate. Indiferent de modelul ales, rezultatele sunt unele de exceptie.

Iar pentru a va convinge, va asteptam in magazinele noastre unde consilierii fashion Aliss Designs va pun la dispozitie cele mai bune sfaturi.